torsdag 21 november 2013

Adventsljus

Det är helt sanslöst hur fort tiden går. Även om man försöker planera väl så rusar den iväg mycket snabbare än man hade tänkt. Men något som dock är positivt med detta är att advent snart är här. Den tid på året då det är dags att damma av ljusstakarna, börja plantera julblommor och sätta igång att pyssla inför julen. Jag älskar advent, mysfaktorn är stor med alla tända ljus och i trappuppgången börjar det lukta nybakt av lussekatter och pepparkakor.

Själv sitter jag och planerar det sista inför julskyltningen nästa söndag. För även om butiken inte har öppet så ska det se snyggt och juligt ut i fönsterna.

Kanske har även du lite projekt och pyssel igång inför advent. Annars är en lätt och rolig grej, att gjuta sina egna ljus. Plus att de fungerar som riktigt bra gå bort presenter, för man kan aldrig få för många ljus. Allt man behöver är gjutmassa, vekar, ett vattenbad och något att hälla upp massan i. Det kan vara koppar, kakformar, plåtburkar, mjölkpaketer mm. Besök din närmsta secondhand butik så lovar jag dig att du kan hitta massor av bra saker att gjuta i. Tänk bara på att de ska tåla värmen. Sen är det bara att låta fantasin flöda.


Feeling Moody
Co + uk
Brit + Co

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar